Betingelser og vilkår

Betingelser og vilkår

GENERELLE INFORMASJONER

Merino For You er nettbutikken som er tilgjengelig i domenet www.merinoforyou.com. En butikk drives av Smart IT Ewa Bogunia (NIP: PL5512442732, REGON: 369791240) og ligger under følgende adresse: św. Szymona 9, 34-122 Nidek, Polen.

Kontaktinformasjon:

contact@merinoforyou.com

telefon: (+48) 889 031 459

PRODUKSJON, LEVERING OG SHIPPING

MerinoForYou produkter er laget på bestilling. Forvent at produktet i løpet av 1-4 uker avhenger av størrelsen på bestillingen din og tilgjengeligheten for fargeull. Lengden på frakt avhenger av kundens land. Vi samarbeider med tre forskjellige leveringsselskaper. Med hvert alternativ vil du motta en e-post fra oss med sporingsinformasjon og fraktstatus. Vi vil varsle deg om forventet leveringsdato. Vi bruker rimelig innsats for å levere Produkter på de tidspunktene som er angitt i salgsordren, forutsatt at alle leveringsdatoer er anslag og leveranser kan gjøres i avdrag. Alle leverte produkter vil bli pakket i henhold til vår standard praksis eller gjensidig avtalt metode og inkludere spesifikke pakke slips.Due til produktene er produsert spesielt for kjøperen (“Custom” rekkefølge), kan vi levere mellom 90% og 110% av Totalt antall ordre av hvert produkt blir bestilt.

PRISER OG SKATT

Alle priser oppgitt på Merino For You nettsiden inkluderer skatter. Merino for deg kan ikke forutsi og er ikke ansvarlig for eventuelle skatter eller plikter som landet vi sender fra, kan plassere på forsendelsen. Mottakeren av forsendelsen er ansvarlig for disse kostnadene.

TITEL OG RISIKO AV TAP

Tittel og risiko for tap overgår til Kjøper ved levering av varene til transportøren på stedet for Merino For You.

PERSONVERNPOLICY

Vi deler aldri eller selger informasjonen til noen tredjepart. Dine opplysninger er bare vant til å kontakte deg om din bestilling eller problemer knyttet til Merino For You. Alle transaksjoner behandles ved hjelp av industristandard 4096 SSL-kryptering. Kredittkortinformasjonen din blir aldri lagret.

OM VÅR PRODUKTER

(1) Vær oppmerksom på at selv om vi har forsøkt å vise fargene på produkter nøyaktig, ser de faktiske fargene du ser på, avhengig av skjermen og kan ikke være nøyaktig. (2) Vær også oppmerksom på at våre produkter er laget av naturmateriale, det kan være små variasjoner i farge og tekstur. Vi anser ikke disse feilene, men snarere en indikasjon på vårt produkts unike. Noen tilsvarende ulikheter av materiale og farge er mulige og skal ikke anses som feil. Vi forbeholder oss retten til å endre detaljer om produkter eller produktbilder uten varsel.

GARANTI

(1) Det er opp til kunden å kontrollere produktene enten ved levering og å varsle oss innen 5 virkedager fra leveransen. Hvis du ikke gjør det, vil det føre til tap av dine rettigheter. (2) Vi kan ikke holdes ansvarlig for skader som skyldes personlig eiendom mens du bruker våre produkter.

RETUR

Du kan returnere produktet hvis det ikke er brukt og i salgbar stand, for tilbakebetaling opptil 30 dager fra kjøpsdatoen *. Vennligst returner dine varer sammen med kvitteringen eller kjøpsbeviset. Vær oppmerksom på at våre produkter er laget for hånd, små ufullkommenheter i form, farge og størrelse kan skje og er en del av sjarmen til et håndlaget produkt. Denne delen av den håndlagde prosessen er det som gjør at våre produkter er unike og ikke bør sees som en feil. Kunden må være oppmerksom på den naturlige oppførelsen av ull sammen med tidens gang. * Hvis produktet er utarbeidet i samsvar med dine krav, kan du ikke returnere det. Det er relatert til følgende alternativer i vår butikk: Custom – Polish Merino, Custom – Australian Merino 18.5, Custom – Australian Merino – 22-24.

OPPHAVSRETT

Alle rettigheter til varemerker, design, tekster og alle andre produkter er under vår eneste opphavsrett. Dette nettstedet er beskyttet av opphavsrett. Modifikasjoner, reproduksjoner eller eventuelle imitasjoner eller kopier er forbudt. Dette nettstedet eies og drives av Merino For You. Alt innhold som vises eller vises på nettstedet, inkludert, men ikke begrenset til, tekst, grafikk, fotografier, bilder, bevegelige bilder, lyd, illustrasjoner og programvare (“Innhold”) eies av Merino For You. Alle elementer på nettstedet, inkludert, men ikke begrenset til, den generelle utformingen og innholdet, er beskyttet av opphavsrett, moralske rettigheter og andre lover knyttet til immaterielle rettigheter. (1) Du kan sende våre bilder uten reklame under følgende forhold: Du må tildele jobben til Merino For You®.